torsdag 26 augusti 2010

syster (L)

kom nyss hem från min underbara syster, hade en några timmar trevligt med henne ikväll :)

men jag känner just nu att mitt humör inte är på topp ;o så jag ska ta mig en dusch nu, sen lite tv, sedan till mitt drömland :d men jag ska iaf ta smärtstillande först innan jag gör något annat!! gaaaaah!

frts på sjukan...

ska ta allt från början, blev inte så mycket igår ;p



iaf, i fredes fick jag en spark mot huvet av min bror men bara på skoj, men min tand trillade ut i måndes ;o & även i tisdes efter skolan så åkte jag ner till vårdcentralen, han skickade en remiss till CSK för en röntgen... vid 8:a åkte jag & mamma in,,, tog en timme på röntgen vilket jag tyckte gick väldigt snabbt :) dom hitta inget fel som tur va!! eller jo, mina muskler har blivit "utspännda" & måste därför ha halsduk på mig hela tiden så att nacken håller sig varm, :) har även fått två sorters smärtstillande så jag inte ska ha så ont, men det gör ändå ont :( men det kassa är att vi inte var hemma försen kvart i 2 på natten :( men jaja, jag har iallafall en väldigt mysig halsduk! :D
jag just nu :) lite sådär halvmysig bild tycker jag! :)

har dessutom gjort av med min kamera ;o den har rymt från mig :( får vända upp & ner på rummet igen... :(

tror det blir ett inlägg till senare för är lite skriv sugen :) ;p


ciiiiiao ;*

onsdag 25 augusti 2010

sjukan....

spark mot huvet i fredes, tand fattas :( & har problem med nacken nu, så har cepe ont :( va hemma kvart i 2 inatt ;o sen blev det sängen & sedan upp! :) jag kom nyss på att jag fattar inte vad jag skriver :( ´har ont lovar ska skriva imorgon (a)

onsdag 18 augusti 2010

mina flickor fina flickor.

som jag har sagt att jag inte alltid kommer att blogga, jag gör det när jag har lust :) men kanppt då för inte alltid jag orkar (y) men igår var jag hos Madelené (Madde min syster) & sminka henne för hon skulle på kräftskiva med hennes jobb,

tycker hon blev rätt bra ;) plus ett GRATTIS TILL HENNE! hon har gått ner 23 kg eller mer nu :) är riktigt stolt över henne :)




men nu ikväll är jag med mina hel sjuka flickor! :D för dom är riktigt störa ;) men fan vad jag gillar dom, eller nja jag vene :D & vår mat är väldigt bra ;) dom ska sova här i natt för sen imorgon är det skolan :o helt sjukt! sommaren har bara sprungit om mig ;o men nu ska vi ut & röka :) franzi leker med korten ;)


PUUUUUUUSSS

tisdag 10 augusti 2010

lördag 7 augusti 2010

gilla läget!

det var väldigt längesen jag tyckte om livet så mycket som jag gör nu, & det är en fruktansvärt härlig känsla faktiskt! det är en sådan härlig känsla att känna att man mår riktigt bra, & ännu härligare är att om någon fråga om jag mår bra kan jag säga JA! utan att ljuga det minsta, för jag gör det just nu, & jag är så jävla glad, hahaha jag bara bablar, :D

men snart ska jag sticka ner till degeberga, med moooppen! :D & träffa cecilia min daaaarling (y)


onsdag 4 augusti 2010

Thomas Andersson (L)

mamma åker på semester imorgon tills söndag, så blir bara jag, pappa & thomas som kommer hem över helgen. & imorgon ska även jag åka till thomas & sova hos han, han trodde dock inte på det först, men sa att pappa hade pratat med pia & pia hade pratat med chefen,! & han blev superglad, riktigt härligt.
& för dom som inte vet, & vill veta eller något, så thomas är min bror som fyller 17 i september, & han bor inte hemma... ): han kommer aldrig att få flytta hem men han får komma hem var tredje helg & om vi ska ha kalas eller något :) han flyttade första gången 2008 till Bokskogen ett behandlingshem i vinslöv.. eller ja han flyttade ju inte frivilligt,.. ): sen har han bott på andra ställen, & nu bor han på sitt 7:de eller 8:de ställe, där han trivis väldigt bra, & har ett bra jobb. men till hösten ska han börja på folkhögskola är det tänkt. många kanske tycker att jag borde skämmas över min bror eller inte se upp till han. men jag skämms inte för han, & jag ser upp till han. har vatt rätt mycket skitprat om han, men alla har inte sett hans fina sida, & jag lovar den är riktigt fin. han är det bästa tycker jag & han är alltid rädd om mig, ställer alltid upp & hjälper mig när jag behöver det, klart jag ser upp till han då? han är faktiskt väldigt underbar om man känner han! :) jag är iaf väldigt glad att jag har han som min bror eller jag är glad att bara ha han överhuvudtaget. jag älskar min bror riktigt mycket, & då skojar jag inte! (L)
mycket knas!