lördag 31 juli 2010

gästblogg av franziska.

Jaha helt plötligt kommer anna och vill att jag ska blogga ??
Hon är sämst och har inget liv..... Eheh!!!
En sak vet jag och det är att jag är skiit tröött och att jag är bääääst :D

Anna, Franziska & Cecilia kväll! (y)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ


dunder glad typ cirka ungefär :D kom till degeberga vid 6 tiden & mötte upp franziska & cecilia, in på konsum & handla, hem sen blev det att laga mat, gooooott (y) tttttaaacos :D stack upp & bada senare, blev ju dock lite dricka med, härligt härligt ;) nu sitter jag här, fortfarnde hos franziska! :) vi tre ska sova hos henne ;) HAHAHAH OMG typ 6:an så kom vi på "ZAF" Zilla, Anna Franzi, hahahahha xD vi skulle banta & massa sånt, men det blev inte mycket till det ;) blev istället mejela & godis, HAHA :D vi tänkte oxå att tanja kunde vara med, för då skulle det blivit ZAFT hahahah awwh :) men idag skäms vi över att vi kom på det fjantiga namnet xD men det är ju hiiiimla gulligt, eller inte :) men nu ska jag & cecilia ut & smooooka en ciggaret ;)




en väldigt gammal bild på mig & bästavänn, typ 6:an
hahah xD men guuuud va vi är söta ;) hahah

tisdag 27 juli 2010

erika & kajsa!

Idag om typ två timmar eller något (y) tar jag bussen in till k-stad där jag möter upp snyggingarna Kajsa & Erika :D Sen blir det att handla något gott till ikv ;) & dom får även hjälpa mig att hitta en present till Tova, som fyller 4 år. eller så är det 3 :P Iaf sen slaggar vi hos Erika vilket ska bli väldigt gooott :D

måndag 26 juli 2010

CSK/vårdcentral

Igår blev det in en runda till CSK Kristianstad, fick först vänta i en halv timme för att prata med sjuksköterskan men det första hon säger att jag skickas till Näsby's vårdcentral?! :s Tog mig & pappa ca 20 min innan vi hitta till vårdcentralen där :p fick även slå en pling till bror för vägbeskriving ;) som man märker hör ju inte jag & pappa dit iaf! haha :) & när jag väl kommer dit, så vill dom först inte ta imot mig för dom hade stängt men jag sa som det va att CSK skicka dit mig, så dom tog mig med (y) tänkte bara JAAA vilken tur! Men nej såklart inte, sjuksköterskan jag träffa först va väldigt bra! Men såklart va inte doktern det -.- gammal gubbe & jätte sur. Sa att det inte va något fel på mig & blablabla, sen sa han att jag skulle söka "vård" imorgon med nytt urin som har vatt i blåsan över natten. Så kunde jag åka till tollarp imorgon (idag). Sa då till han att han måste ju hjälpa mig om jag har ont & sånt, men han kunde "inte" göra något. Så jag sa bara "men tack för hjälpen jag inte fick" sen gick jag. Varför flyttar man det ut till Näsby?! Varför inte ha det kvar på CSK? Det är ju mycket bättre & mycket enklare. Iallafall så åkte jag till tollarps vårdcentral idag vid tio tog en himla tid, men sen blev det min tur, urinprov & sen vänta i en timme & prata med en AT-Läkare & sen urinprov igen, men jag måste verkligen säga att för att "bara" vara en AT-Läkare va han väldigt bra! Men jag fick den hjälpen jag behövde vilket jag är tacksam för,!




söndag 25 juli 2010

kossor!

Jag gillar verkligen kor! Jag är ju uppväxt med dom så igår när syster fick hoppa in på Önnestads skola så hängde jag med,. Det är verkligen härligt att jobba där, för du mjölkar ju inte bara... Du forar & sopar, matar kalvarna & mycket annat. Man föredrar väl att åka till ett ställe där du får göra lite mer än bara mjölka? hehe :)


Påtal om denna skolan, båda mina systrar har ju gått den, & jag har ju alltid sagt att jag vill gå den för dom har gjort det, hehe,! Men att ta upp det förslaget med min mamma skulle hon nog inte tycka om ;) Hon vill att jag ska satsa på ngt annat, jajo finns ju mycket annat jag kan satsa på med? Men jag har ett år kvar så jag har gott om tid på mig att tänka. :) Sen får man bara hoppas man väljer rätt med... Aja bara för det blev lite prat om kossor så får det bli en kossa bild! :D

torsdag 22 juli 2010

fiiiilm (y)

igår blev det en runda till kiviks marknad, hel knasigt! men härligt ändå (y)

känns inte som om det händer ngt nu på lovet! :( & mindre än en månad kvar tills skolan börjar :((


nu blir det filmtajm med min söta systerson & sen imorgon åker han nog hem...


mitt liv, mina drömmar ~

jag älskar er (L)

lördag 17 juli 2010

....

jag borde ha lärt mig att det är inte så lätt alltid, jag trodde verkligen detta men det blev inte så denna gången heller. det finns alltid fler svin kvar. jag som trodde du inte var som alla andra, men jag hade rätt så himla mycket fel.





Jag är iaf väldigt glad att jag har min underbara syster som finns där & stöttar mig när jag behöver det. så jag bjuder på en liten halv galen bild på oss sen jag fyllde år! :D




love it

moster anna!

Ja jag är moster! fick reda på det för typ 2 månader sen?! fick träffa han igår för första gången, riktig härlig kille det asså. men det känns lite konstigt, känner mig typ som en gammal kärring när man blir kallad moster, haha :)


(L)

fredag 16 juli 2010

jag blogga?!? :o

ingen tvingar er att läsa. behöver skriva av mig lite. mycket som händer i en liten värld egentligen. bloggar när jag har lust alltså kommer jag nog inte blogga varje dag (y)




det är du själv som gör din dag.



första bilden & den bjuder jag på! :D