torsdag 16 september 2010

känslor eller nåågot?



Ibland orkar jag inte med tjejer! & jajo jag är en tjej, men seriöst? Dom bråkar & blir sura sen är dom sura på varandra hur länge som helst.. Killar dom bråkar & blir sura sen är dom inte sura på varandra. Jag själv, bråkar jag med en kille eller en tjej så kan jag bli sur, (väldigt sur) men efter en stund så orkar jag inte vara sur längre... Men visst man märker att jag är sur om man känner mig, jag går liksom inte runt & ler hela tiden, ja & då kommer det komentarer "varför är du sur? Har jag gjort något?" Det gör mig sur, mitt liv är inte perfekt men det är inte värdelöst heller, & ser inte någon mening med att gå runt & le, för då blir det bara falska leende, vilket är värdelöst! & allt detta j'vla skit snack som går från tjej till tjej, om man ska prata en massa varför inte bara gå fram till personen & säga det istället för att springa runt & säga det till alla? Jo för att många kan leka tuffa bakom dataskärmen, mobilen eller inför ens kompisar men där det väl kommer till kritan så backar alla som säger så mycket... Då kan man lika gärna vara tyst från början om man inte sen vågar något sen..?

dessutom så älskar jag min underbara mamma (L)



tisdag 14 september 2010

data

hej, hej, tja :D
datan har vatt på lagning så har inte kunnat skriva, men egentligen så vad har jag att skriva om? ingenting just nu, eller jo, men jag gör det sen ikväll för nu har jag knappt tid, känns som allt är stressigt! :O

ciiiaaaao sålänge (y)

torsdag 2 september 2010

fynd!

igår gjorde jag ett väldigt bra fynd, på maxi i kristianstad köpte jag en hårinpackning för 49 kr & så fick jag en gratis plattång! :D inte så jätte stor, men inte så jätte liten heller, men den var faktiskt rätt bra :) bättre än jag trodde om jag ska vara ärlig, :)


& jag vill tacka min syster för att hon är så underbar & alltid ställer upp för mig, hon finns allid när jag behöver henne! :D jag älskar henne för hon är den bästa systern man kan ha!!